Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
kad će ovo prestati?

Nastavlja se sukob Kajbe i Cindrića: "Igrao bi s jednom nogom? Pa s dvije mu nije išlo, tko tu koga...?"

Cindrić mu je odgovorio nakon gostovanja s Barcelonom u Zagrebu, a Kajba mu je odmah uzvratio…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Debakl na Svjetskom rukometnom prvenstvu polako je zaboravljen i svi se okreću olimpijskom turniru u Francuskoj, ali zato ne prestaje sukob Damira Kajbe i Luke Cindrića.

Kajba je dugi niz godina bio glavni fizioterapeut reprezentacije, ali dolaskom Hrvoja Horvata dobio je otkaz u Savezu, to mu nikako nije sjelo, pa je oštro kritizirao novog izbornika i Luku Cindrića za kojeg misli da ne želi igrati za reprezentaciju.

gol expired Fantastična Donna Vekić spasila meč-loptu i ušla u osminu finala Australian Opena divider

Cindrić mu je odgovorio nakon gostovanja s Barcelonom u Zagrebu, a Kajba mu je odmah uzvratio…

''Ja ću i bez noge igrati za Hrvatsku, to je čast i svi koji trebaju, znaju kakav sam. A neke laži neću ni komentirati i spuštati se na taj nivo. Svatko od nas ponosno nosi hrvatski dres, za obitelj, koja je uvijek potpora, i za domovinu'', rekao je Cindrić za RTL.

Kajba tvrdi drugačije

''Budući da sam u gore objavljenoj izjavi u javnom mediju, pred čitavom Hrvatskom, od strane dotičnog igrača Barcelone, apostrofiran kao lažov, moram napomenuti da je moj intervju autoriziran te je kao takav podložan kaznenoj odgovornosti što se odnosi i na izjavu mladog igrača. Jedino što sam shvatio iz ove izjave je da ukoliko kojim slučajem isti ostane bez noge sigurno nastupa za Hrvatsku budući da mu sa dvije baš i nije išlo. Također, pozivam stručnjake za promatranje obrazaca ponašanja i gestikulacija da dobro pogledaju ovaj video te ocjene tko tu koga j*b*. Iznad svih, Hrvatska'', napisao je Kajba na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider