Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uvijek pred natjecanje

Najveći pehist u povijesti hrvatskog sporta: Pavlović se opet teško ozlijedio i ne ide na SP

Lom noge obilježio mu je karijeru, a opet se ozlijedio prije velikog natjecanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada bi se birao najveći pehist hrvatskog sporta, rukometaš Domagoj Pavlović uvjerljivo bi se našao na prvom mjestu. Srednji vanjski hrvatske reprezentacije ponovno se ozlijedio i neće ga biti do ožujka iduće godine.

Rukometaš iz Ivanić-Grada zaradio je ozljedu lijevog stopala i sada je pred njim proces oporavka, a trebao se lagano pripremati za svoje prvo veliko natjecanje s 27 godina i odlazak na Svjetsko prvenstvo u Egiptu 2021. koje se igra u siječnju.

gol expired Počela je borba za Maradonino bogatstvo: Djeca će raspodijeliti milijune, luksuzne automobile i hotel divider

Pavloviću je ovo peta teža seniorska ozljeda, a sve su se dogodile prije velikog natjecanja. Lomio je nogu i prst.

Červar je imao ozbiljne planove s Pavlovićem, ali opet je sve palo u vodu.

Da nije bilo ozljeda, Pavlović bi danas sigurno bio jedan od najboljih srednjih vanjskih svijeta, ali ozljede su mu uzele pola karijere.

Lom noge mu obilježio karijeru

Pavlović je krajem 2018. slomio nogu i otpao za Svjetsko prvenstvo. U jednom duelu s Domagojem Duvnjakom u Bundesligi slomio je gležanj. Duvnjak se odmah uhvatio za glavu, a nesretni Pavlović vrištao je u bolovima. Kasnije ga je Duvnjak posjetio u bolnici i dao mu ogromnu podršku.

Predviđali su mu kraj karijere, no on je pokazao da je jači od svega i vratio se rukometu. Zaigrao je za Hrvatsku u nedavnoj utakmici s Mađarskom u Osijeku, sanjao je to Svjetsko prvenstvo, ali sigurno će se vratiti još jači i, ako bude sreće, zaigrat će u hrvatskom dresu na Olimpijskim igrama jer ako je netko zaslužio, onda je to on.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider