Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ćana bez mana

Mičijević šalje Červaru poruku na Instagramu: ''Lino, uvedi Ćamilu''

Hrvatska rukometašica se malo našalila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometaši ostvarili su prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Egiptu svladavši Angolu s 28:20 (12:11) u dvoboju drugog kola skupine C odigranom u Aleksandriji.

Ivan Čupić je sa šest pogodaka bio najbolji strijelac utakmice. Pet pogodaka postigao je Ivan Martinović, a po četiri puta su mrežu zatresli Marino Marić i Marko Mamić. Ivan Pešić je imao sedam obrana, a zaustavio je i dva sedmerca. Kod Angole je najefikasniji bio Ferreira sa četiri pogotka.

gol expired Ivan Pešić nakon prve pobjede u Egiptu: "Glava nam je ne znam gdje" divider

Hrvatski rukometaši imaju veliku podršku svojih kolega sportaša koji gledaju svaku utakmicu u svim dijelovima Europe, a velika im je navijačica i Ćamila Mičijević, hrvatska rukometašica koja je osvojila broncu s Hrvatskom na Euru prošle godine.

Je li vas pobjeda protiv Angole ohrabrila za nastavak SP-a?

Ukupno glasova:

Mičijević je bila ogroman hit za vrijeme prvenstva, a svojim izjavama oduševila je mnoge. Jedna od najbojih lijevih vanjskih svijeta pružila je rukometašima podršku na Instagramu, ali i malo se našalila. Podijelila je fotografiju s porukom: ''Lino, uvedi Ćamilu'', aludirajući na to kad vanjski šut ne ide da bi i ona mogla pomoći šutevima s devet metara.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider