Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"moj idol"

Legendarni Shaq otkrio rukomet: Podijelio video hit-igrača koji osvaja svijet, porukom mu ostvario snove

Glas o rukometnom gorostasu pronio se i do ponajvećeg gorostasa uopće u povijesti sporta - legendarnog Shaqa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ni Hansen, ni Duvnjak, ni Sagosen - u najveću zvijezdu Svjetskog rukometnog prvenstva 2021. prometnuo se Gauthier Mvumbi Thierry.

Kongoanski pivot sve je oduševio svojim stasom i pojavom. Rukometaš francuskog drugoligaša Dreux AC-a navodno, prema njihovim službenim podacima, ima 110 kilograma na 192 centimetrima, ali jasno je da ima barem 20 više.

Unatoč ne baš sportskoj staturi, Thierry je vrlo dobar rukometaš. Dosad je zabio osam golova - po četiri u obje utakmice - što ga svrstava na diobu prvog mjesta ljestvice najboljih kongoanskih strijelaca na ovom prvenstvu. Kada se oslobodi na crti, uglavnom nema pomoći: dosad je promašio samo jedan šut.

Njegova iznenadna slava iznenadila je i njega samog. Thierry je od anonimnog rukometaša postao svjetska zvijezda, a oduševio je čak i Shaquillea O'Neala.

Slavni košarkaš podijelio je na Instagramu video njegovih golova, dok je Thierry objavio videoporuku koju mu je poslao legendarni Shaq.

"Čujem da si ti rukometni Shaq. Što se događa?", rekao je u poruci koja je oduševila Thierryja.

"San postaje realnost u koju nisam vjerovao. Moj idol Shaq, moja zvijezda. Hvala ti za podršku i poruku. Ne razumijem baš ni ja što se događa, ali moram vam nešto reći: živite svoj san i borite se za ono što jeste", napisao je oduševljeni rukometaš.

Bilo bi zanimljivo vidjet susret ovih divova. Nema sumnje da je Shaq dobio omiljenog rukometaša.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider