Tenis
SPORTOVI
Tenis
Tenisači su ljutiti

Strašni uvjeti u Tokiju: Đoković uzimao kisik zbog nesnosne vrućine

Novak Đoković morao je uzeti kisik na meču četvrtfinala Olimpijskih igri u Tokiju.

Tenisači već danima upozoravaju na nemoguće uvjete za igru na Olimpijskim igrama u Tokiju. Sve ih muči nesnosna vrućina, a samo je bilo pitanje trenutka kada će nekome pozliti.

Nažalost, upravo to se dogodilo španjolskoj tenisačici Pauli Bodosi koja je danas morala predati meč. Iznijeli su je s terena u kolicima, a u nešto kasnijem terminu ruski tenisač Daniil Medvedev također je imao okršaj sa sucem meča.

Pitao ga je sudac je li dobro, a on je krenuo prema njemu i rekao mu:

''Mogu završiti susret, ali mogu i umrijeti. Ako umrem, hoćete li vi biti odgovorni?'.

Ništa lakše nije bilo ni prvom tenisaču svijetu Novaku Đokoviću koji je tijekom meča u osmini finala teniskog turnira u Tokiju uzimao kiks, kako bi došao do zraka.

gol expired Drama u Tokiju, Španjolku iznijeli u kolicima s terena, svi bijesni na organizatore: ''Tko će biti kriv ako ja umrem?'' divider

Taj je prizor šokirao brojne ljubitelje tenisa koji su se opravdano zapitali što se treba dogoditi da organizatori promijene satnicu mečeva. Je li zaista potrebno da se mečevi igraju u vrijeme kada su temperature najviše?

Kako bilo, Đoković je skupio dovoljno snage za pobjedu nad španjolskim tenisačem Alejandrom Davidovichem i plasirao se u četvrtfinale gdje nastavlja lov na olimpijsko zlato.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider