Tenis
SPORTOVI
Tenis
Magična tableta

Nadal je bio na rubu ispadanja s Australian Opena, a onda je zatražio pomoć: Bio je to presudan trenutak

Pobjedom protiv Denisa Shapovalova, Rafael Nadal je osigurao sedmo polufinale Australian Opena.

Rafael Nadal svladao je Denisa Shapovalova s 3:2 u setovima i tako osigurao polufinale Australian Opena nakon četiri sata i deset minuta igre (6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3).

Iako je izgubio prva dva seta, kanadski tenisač se vratio u meč s dva uzastopna dobivena seta. Sve mu je polazilo za rukom, dok se Nadalovo lice, ali i govor tijela u potpunosti promijenio.

gol expired VIDEO Kyrgios pogodio lopticom dječaka na tribini pa mu se ispričao i gestom zaradio ovacije publike divider

Njegov govor tijela odavao je fizičku i psihičku iscrpljenost, a onda je zatražio pomoć liječnika i fizioterapeuta. Požalio se na bol u želucu, zbog čega mu je liječnik dao tabletu.

Ubrzo je meč nastavljen, ali tu nije bio kraj problemima. Uoči petog seta Nadal je htio pripremiti svoje rekete i promijeniti žice, ali iste je ostavio u svom ormariću u svlačionici. Na to je upozorio glavnog suca koji je uskoro razriješio tu situaciju.

No Nadal je još jednom zaustavio meč kako bi mu pružili liječničku pomoć u svlačionici. Trebalo mu je šest minuta da se vrati na teren nakon što su mu izmjerili krvni tlak.

gol expired Đokovića razveselile vijesti iz Velike Britanije, ali nije sigurno da će igrati na Wimbledonu divider

Po povratku kao da je bio drugi tenisač. Uskoro je poveo 3-0 u petom setu i tako ubrzao svoj prolaz u sedmo polufinale Australian Opena. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider