Tenis
SPORTOVI
Tenis
Čak i njemu

Đoković utučen napustio teren, ali onda izjavio za Federera nešto što još nikad nije

Novak Đoković poslao je posebnu poruku Rogeru Federeru nakon što je ispao sa završnog turnira u Londonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Roger Federer plasirao se u polufinale ATP finala u Londonu svladavši u odlučujućem susretu Novaka Đokovića sa 6:4, 6:3 i tako uzvratio srpskom tenisaču za poraz u finalu Wimbledona.

Doduše, podrška protiv Đokovića ponekad je prelazila granice, kada su neki od navijača pretjerano slavili njegovu dvostruku pogrešku. Čini se da je to očigledno utjecalo na drugog tenisača svijeta, ali Federer nije popuštao u igri.

gol expired Teniske zvijezde brane Đokovića nakon debakla s Federerom: ''Nije to zaslužio, to je sad previše'' divider

Đoković je izgledao utučeno dok je izlazio s terena, dok je Federer uživao u podršci londonske publike, ali Srbin je nakon meča bio pun divljenja za protivnika, a Federera je označio kao uzor čak i sebi.

''Pa, motivira me. Mislim, pokazuje mi da je to moguće. Izuzetno mu se divim i svemu što radi na terenu'', rekao je Đoković.

''To što je postigao tijekom godina i to što još uvijek pokazuje na terenu je fenomenalno. On mi je uzor, čak i za mene koji sam jedan od njegovih suparnika i jedan od najtežih protivnika koje je imao u karijeri. Gledajući njegovu karijeru i ono što radi, jednostavno inspirira'', zaključio je sprski tenisač.

Zvijezda opsjednuta striptizetama i dalje pljuje po LeBronu: ''Prestanite se diviti plačljivim komunistima'' Colby Covington (Screenshot Instagram) Colby Covington (Instagram) Colby Covington s \'\'kraljicama kaosa\'\' (Twitter) +12 Colby Covington (Instagram)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider