Tenis
SPORTOVI
Tenis
"puno sam plakao"

Đoković otkrio koji mu je poraz gotovo uništio karijeru: "Nisam vidio više razloga da nastavim"

Novak Đoković borio se s velikim pritiskom očekivanja koji ga je zamalo koštao veličanstvene karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novak Đoković otkrio je da je bio blizu odustajanja od tenisa 2010. godine, na samom početku već sada veličanstvene karijere. Vlasnik 17 Grand Slam naslova bio je emocionalno slomljen nakon poraza u četvrtfinalu Roland Garrosa spomenute godine.

Poraz je stigao od Austrijanca Jurgena Melzera, nakon što je Nole vodio 2:0 u setovima i bio na mali korak od velikog rezultata na pariškoj zemlji. No, on se nakon toga u potpunosti raspao i izgubio.

gol expired Najljepša MMA borkinja svijeta objasnila seriju golih fotografija sa suprugom: "Najbolja ideja ikad. Svijet to zaslužuje" divider

"Taj poraz je bio vrlo težak emocionalno. Puno sam plakao nakon tog poraza. Bio je to trenutak u mom životu, mojoj karijeri kada se nisam vidio razlog da nastavim dalje igrati. Želio sam odustati od tenisa", otkrio je Đoković.

Srećom nije odustao i već iduće godine je osvojio tri od četiri Grand Slam turnira u sezoni.

gol expired Bjelica konačno priznao ono o čemu GOL.hr piše već dva tjedna: Slavni košarkaš prvi posrednik divider

"Taj me poraz u konačnici oslobodio. Pritisak je prije tog poraza bio prevelik i nisam uživao u igri", kazao je Đoković.

Srbijanski tenisač trenutno zaostaje tri osvojena Grand Slam turnira za najvećim tenisačem svih vremena - Rogerom Federerom.

gol expired Legenda Uniteda objasnila zašto je i kako odbila Real: "Sjedio sam na wc školjci kada je stigao poziv" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider