Tenis
SPORTOVI
Tenis
Sve veća podrška

Jedan od najvećih kritičara stao u obranu Novaka Đokovića, ponovno se javio i Dejan Lovren

Nick Kyrgios i Dejan Lovren iskazali su podršku srpskom tenisaču Novaku Đokoviću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je bio jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, australski tenisač Nick Kyrgios ponovno je stao u njegovu obranu.

Oštro je kritizirao australskog ministra za imigracije Alexa Hawkea koji je već drugi put poništio vizu srpskog tenisača.

"Taj ministar kaže da je Đoković prijetnja našim granicama. Ja kažem da nije, tretiramo ga kao da je on oružje za masovno uništenje. Došao je igrati tenis, razumijem ga da napadaju jer se nije cijepio, ali Novak ima dokumentaciju koja mu dopušta da nastupi na Australian Openu", poručio je Kyrgios u podcastu No boundaries.

"Želim da j**** osvojio Australian Open i da mogu proštetati u nnjegovoj majici i s njegovom maskom. To bi bilo j***** sjajno", zaključio je kontroverzni tenisač.

Također, javio se i hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren koji je još jednom iskazao podršku srpskom tenisaču.

Dodajmo kako se Novak Đoković trenutno nalazi u pritvoru u imigracijskom hotelu gdje čeka konačno saslušanje na Federalnom sudu u Melbourneu. Saslušanje je zakazano za ovu subotu s početkom u 23:30 po našem vremenu, odnosno 9:30 po lokalnom vremenu.

gol expired Oni su ga već otpisali? Nema Đokovićevog meča u rasporedu Australian Opena divider

Inače, srpski je tenisač uspio dobiti prvu bitku s australskim pravosuđem koje je prihvatilo njegov zahtjev da se suđenje odvija pred sudačkom komisijom od tri člana, čemu se oštro usprotivio predstavnik australske vlasti.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider