Tenis
SPORTOVI
Tenis
"srce vam mora biti uz čilića"

Junački nastup Čilića oduševio teniske velikane: "Pravi si ratnik"

Marin Čilić zaradio je mnoštvo podrške zbog svoje upornosti da odigra do kraja finale Wimbledona, unatoč gadnim žuljevima zbog kojih se jako teško kretao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marin Čilić nije uspio pružiti željeni otpor Rogeru Federeru u svom prvom nastupu u finalu Wimbledona. Gadni žuljevi na lijevom stopalu spriječili su našeg tenisača da pruži svoj maksimum, ali ga nisu spriječili da junački odradi meč do kraja!

Čilić je, nakon što je izgubio prvi set i pao u zaostatak od 3:0, u drugom setu pozvao liječničku pomoć te pritom briznuo u plač. Bio je svjestan da neće biti u stanju parirati najvećem tenisaču svih vremena i to baš danas kada igra finale najvećeg, najuglednijeg i najstarijeg turnira.

Suzama i nevjerojatnom željom da igra finale do kraja Čilić je osvojio brojna srca. Čestitke su stizale iz cijelog svijeta po društvenim mrežama, ali naravno bilo je i zlih komentara. Jedan od najljepših stigao je od velikog trenera Darrena Cahilla.

"Bez obzira na to što se dogodi u nastavku, ako vam srce sada nije na strani Marina Čilića, nemate ni trunke ljudskosti u sebi. Sjajan dečko. Očito u velikim problemima", napisao je na svom Twitter profilu Cahill.

Može li Marin Čilić opet doći do finala Wimbledona?

Ukupno glasova:

 

Proslavljena hrvatska skijašica Janica Kostelić objavila je video na kojem Čilića prozivaju da preuzme trofej drugoplasiranog tenisača, uz komentar "Dame i gospodo... Marin Čilić".

Sjajan bivši tenisač Pat Cash također je imao samo riječi hvale za našeg asa iz Međugorja.

"Nije ovo bio tvoj dan, Marine Čiliću. Šteta zbog ozljede, ali svaka čast na borbi kroz bol. Pravi si ratnik! Borio si se hrabro. Ti si heroj".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider