Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pogledajte snimku

Australci dronom snimali Novaka Đokovića na zatvorenom treningu: Goran Ivanišević sve fotografirao

Novak Đoković odradio je zatvoreni trening na centralnom terenu Australian Opena.

Već šesti dan traje saga Novaka Đokovića u Australiji. Na jučerašnjem maratonskom saslušanju sud u Melbourneu poništio je odluku o ukidanju vize i pustio srpskog tenisača na slobodu zbog proceduralne pogreške.

Dok čeka konačnu odluku ministra za imigracijske poslove Alexa Hawkea o vizi, Đoković je već odradio dva treninga na centralnom terenu Australian Opena. 

Danas je odradio trening zatvoren za javnost, ali australski 9News uspio je snimiti srpskog tenisača pomoću drona. To su ubrzo primijetili i njegovi treneri, a Goran Ivanišević je sve fotografirao.

gol expired Ugledni novinar skenirao QR kod na Đokovićevu testu i pokazalo mu da je negativan?! divider

Snimku možete vidjeti OVDJE.

Inače, australski mediji danas su se raspisali o istrazi koja se bavi time je li Novak lagao Graničnoj policiji prilikom ispunjavanja obrasca za ulazak u zemlju, a njezin rezultat možda čeka i vlada, to jest ministar Hawke, kako bi imao veći legitimitet prilikom donošenja radikalne odluke o deportaciji svjetskog broja 1.

U obrascu koji svi moraju ispuniti za ulazak u zemlju stoji pitanje o tome je li netko prije dolaska u Australiju putovao u neku drugu zemlju u posljednjih 14 dana. U Đokovićevu obrascu je stajalo da nije, no postoje brojni dokazi da to nije istina.

Đoković je iz Srbije otišao u Sotogrande u Španjolskoj, gdje je trenirao na podlozi sličnoj onoj u Melbourneu, a to bi moglo biti veliki problem.

Ono što australski mediji naglašavaju je da su svi koji ispunjavaju obrazac upozoreni kako davanje lažnih informacija može biti kažnjivo maksimalnom kaznom od 12 mjeseci zatvora...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider