Tenis
SPORTOVI
Tenis
zavjera protiv novaka?

Doveli je u London i nudili joj bogatstvo da snimi filmić s Đokovićem: Ispričala detalje

Iz Srbije stiže još jedna priča o zavjeri protiv Novaka Đokovića.

U prilog tezi srpskih medija i dijela javnosti kako mnogi rade protiv najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića ide i priča stanovite Natalije Šćekić, čije su izjave iz srpskih tabloida prenijeli brojni britanski, španjolski, australski i ruski mediji.

Ona je ispričala kako joj je nuđeno mnogo novca, oko 60 tisuća eura, da snimi filmić s Novakom Đokovićem. Kaže kako je stigla u London na poslovni sastanak, a tamo joj je ponuđena prilika za brzu zaradu.

''Znala sam iz Londona tog čovjeka koji je kontaktirao sa mnom i smatrala sam ga ozbiljnim. Kada me pozvao na sastanak, mislila sam da je poslovnog tipa. Kako je razgovor išao dalje, shvatila da nema veze sa mnom. Mislila sam isprva da se radi o skrivenoj kameri kada mi je predložio da za 60 tisuća eura trebam zavesti Novaka Đokovića te da se ništa ne brinem jer je sve sređeno'', ispričala je srpska ljepotica.

''Osjećala sam se poniženom i osramoćenom. Bili smo na javnom mjestu pa sam se suzdržala da ga ne zalijem čašom vode. Pokupila sam stvari i otišla. Nadam se da nije našao neku drugu djevojku jer Novak to ne zaslužuje. On je naš najbolji ambasador, obiteljski čovjek…''

Nadamo se da Đoković neće pokleknuti ako pokušaju nešto slično…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider