Tenis
SPORTOVI
Tenis
dugo se prate

Đoković u goste pozvao prelijepu Lolu, srpski mediji pišu da bi mogao imati problema

Jedna od zvijezda Adria Toura u Beogradu bit će i pijanistica.

Teniski turnir Adria Tour, koji organizira Novak Đoković, počinje ovog vikenda u Beogradu, a na njemu će nastupiti brojne teniske zvijezde. Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov velike su zvijezde koje će nastupiti u Beogradu, a u Zadru će im se pridružiti Marin Čilić i Borna Ćorić.

No još jedna velika zvijezda stiže u Beograd. Radi se o pijanistici koju je Đoković pozvao da uveliča Adria Tour, Loli Astanovoj. Njezin je veliki obožavatelj upravo srpski tenisač, a srpski mediji pišu kako je ona pak njegova obožavateljica.

gol expired Lola je pravi multitalent, istovremeno pokazala savršenu formu u dvije discipline divider

Srpski mediji pišu kako se to možda neće svidjeti njegovoj supruzi Jeleni jer su tabloidi i ranije dovodili u vezu Đokovića i Astanovu, no sumnjamo baš da bi Nole bio toliko lud da radi nešto što bi navodno trebalo naljutiti suprugu.

Osim pijanistice Astanove, na Adria Touru će nastupiti i drugi umjetnici, a bit će zanimljivo vidjeti kako će spektakl izgledati u Zadru, gdje je niknuo veličanstveni stadion za čak devet tisuća gledatelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@djokernole and I have been following each other for a while now, but met in person only last night, and I wanted to share something with you. While I have been fortunate to meet many accomplished, successful and famous people in my life, oftentimes, those meetings felt underwhelming, as their personal qualities didn’t live up to their professional achievements. But for all of Novak’s truly extraordinary accomplishments as an athlete, he is an even more impressive human being - kind, humble, compassionate, curious and caring. Novak, thank you for being an inspiration, and it is an honor to call you my friend! Good luck this Friday, we’ll be cheering you on 👏🏼🎾 P.S. You guys should all check out and consider supporting @novakfoundation because you would be a part of something genuine and meaningful!

Objavu dijeli LOLA ASTANOVA (@lolaastanova)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider