Tenis
SPORTOVI
Tenis
Davis Cup

Srbi propustili tri meč-lopte, Rusija u polufinalu

Odluka o plasmanu u polufinale pala je u tie-breaku trećeg seta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tenisači Rusije igrat će u subotnjem polufinalu (10.30 sati) završnog turnira Davis Cupa u Madridu protiv reprezentacije Kanade, nakon što su u petak u četvrtfinalu pobijedili Srbiju s 2:1 spasivši tri meč-lopte u odlučujućem dvoboju parova.

U prvom pojedinačnom dvoboju Andrej Rubljov je lakoćom svladao Filipa Krajinovića sa 6:1, 6:2. Srbiju je u igru za polufinale vratio Novak Đoković koji je sa 6:3, 6:3 nadigrao Karena Hačanova.

U odlučujućem dvoboju parova Hačanov i Rubljov su osvojili prvi set sa 6:4, Đoković i Troicki su uzvratili istom mjerom u drugom setu, a odluka o plasmanu u polufinale pala je u tie-breaku trećeg seta.

gol expired Legenda koja je Mandži dala nadimak za GOL.hr: ''Znate priču kad je Ronaldo izgubio pa su mu se svi smijali? divider

U njemu je srpski par imao tri meč-lopte (6:5, 7:6, 8:7), od čega dvije sa servisom, ali su Hačanov i Rubljov u prijelomnim trenucima imali više koncentracije i preciznosti i iskoristili prvu meč-loptu za konačnih 10:8 u tie-breaku nakon dva sata i 14 minuta borbe.

U preostala dva četvrtfinala sastaju se Španjolska - Argentina i Velika Britanija - Njemačka. Oba dvoboja započinju u 17.30 sati, a pobjednici će se u subotu (od 17.30 sati) boriti za plasman u finale.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider