Tenis
SPORTOVI
Tenis
ćorić i čilić igraju

Tenisači nestrpljivo čekaju nastavak sezone, kod tenisačica je malo drugačija priča

Borna Ćorić i Marin Čilić nastupit će na povratničkom turniru nakon stanke zbog koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvojica najbolje rangiranih hrvatskih tenisača Borna Ćorić (ATP - 33.) i Marin Čilić (ATP - 37.) prijavljeni su za turnir Masters 1000 serije Western & Southern Open koji se ove godine iznimno neće održati u Cincinnatiju već u New Yorku.

Listu prijavljenih tenisača predvode dvojica najboljih, Srbin Novak Đoković i Španjolac Rafael Nadal, a od prvih 40 igrača s pojedinačne ATP ljestvice nedostaju samo četvorica: Švicarci Roger Federer i Stan Wawrinka, Francuz Gael Monfils i Talijan Fabio Fognini.

Budu li se svi prijavljeni pojavili u New Yorku, izvjesno je da će igrati i na US Openu, koji će započeti odmah u tjednu iza Western & Southern Opena.

gol expired Urnebesan gaf španjolskog prvoligaša: Predstavili novog trenera, fanovi umiru od smijeha divider

Na turniru koji je na rasporedu od 20. do 28. kolovoza igrat će i tenisačice, a na listi prijavljenih je Donna Vekić (WTA - 24.), ali ne i najbolje rangirana hrvatska igračica Petra Martić.

Na popisu nema prve dvije tenisačice s pojedinačne WTA ljestvice, Australke Ashleigh Barty i Rumunjke Simone Halep, a listu predvode treća i četvrta igračica svijeta, Čehinja Karolina Pliškova i Amerikanka Sofia Kenin. Od prvih 20 tenisačica, osim Petre Martić, nedostaju još Ukrajinka Elina Svitolina (WTA - 5.), Kanađanka Bianca Andreescu (WTA - 6.) i Japanka Naomi Osaka (WTA - 10.).

gol expired Boksač jednim udarcem usmrtio čovjeka zbog svjetske prvakinje, žena ubijenog objavila snimku divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider