Tenis
SPORTOVI
Tenis
brzo joj se osvetilo

Amerikanka nedavno napala Đokovića, a sad baš nju zbog iste stvari potjerali s turnira

Poznata američka tenisačica nije se ponašala prema uputama organizatora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Amerikanka Danielle Collins izbačena je s turnira World Team Tennis u Zapadnoj Virginiji zbog kršenja protokola COVID-19, priopćili su organizatori.

"Otpustili smo Danielle Collins nakon što je prekršila naše protokole za COVID-19 i napustila Greenbrier Resort i saveznu državu West Virginiju", izjavio je izvršni direktor WTT-a Carlos Silva.

gol expired Ušao u metro bez maske i htio sjesti pored MMA borca: Kako ga je elegantno ''riješio'' divider

"Protokoli su sastavljeni i komunicirani više puta radi zaštite zdravlja i sigurnosti naših igrača, trenera i osoblja, koji su od najveće važnosti za WTT."

Organizatori nisu objavili detalje o putovanju polufinalistice Australian Opena 2019. godine.

Collins je prošlog mjeseca kritizirala Novaka Đokovića upravo zbog protokola nakon što je svjetski broj jedan rekao da bi bilo "nemoguće" igrati na ovogodišnjem US Openu prema COVID-19 protokolima koji su predložili organizatori.

''Dobili smo priliku da napokon opet počnemo zarađivati, a najbolji na svijetu se žali zbog toga što ćemo moći povesti samo jednu osobu, a on neće moći dovesti svu svoju svitu'', rekla je da tada Collins o Đokoviću.

WTT će biti jedan od prvih profesionalnih sportskih događaja u SAD s gledateljima. Svakoga dana bit će dopušteno 500 gledatelja na središnjem terenu Creekside stadiona koji prima 2500 gledatelja.

Turnir, koji se održava od 1974. godine, trajat će čak 22 dana, odigrat će se 66 mečeva, a devet ekipa borit će se za King Trophy. Među sudionicima turnira su Venus Williams (Washington Kastles), Sofia Kenin (Philadelphia Freedoms), Sloane Stephens (Chicago Smash), braća Bryan (Vegas Rollers).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider