Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
počele pripreme

Novosti s treninga Vatrenih: Neki su trenirali odvojeno, poznata i situacija s Brozovićem

Hrvatska je odradila prvi trening nakon remija protiv Maroka.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening u svojoj katarskoj bazi Al Ersal 3, nakon što je u srijedu remizirala protiv Maroka u susretu 1. kola skupine F Svjetskog prvenstva.

Igrači koji su započeli susret protiv Maroka trenirali su odvojeno u regeneracijskom programu, dok je ostatak momčadi imao puni trening.

Luka Modrić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić i Dominik Livaković nizali su krugove oko terena, dok je dio igrača bio u teretani. Za to vrijeme Dalićevi pomoćnici Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i Ivica Olić radili su s ostatkom momčadi pod budnim izbornikovim okom.

Najvažnija je vijest kako Nikola Vlašić, koji je zbog ozljede izašao na poluvremenu, nije teže stradao.

gol expired Što će i koga Dalić promijeniti protiv Kanade? Senator daleko od prave forme, tri pozicije pod upitnikom divider

"Vlašić je obavio pregled, nije ništa opasno. Vidjet ćemo tijekom dana, ako sve bude OK, sutra bi se trebao priključiti treninzima," kazao je izbornik Zlatko Dalić.

Nakon utakmice vidjeli smo i led na koljenu Marcela Brozovića, međutim prema vijestima koje stižu iz hrvatskog tabora, ne radi se o ozbiljnijim problemima.

Hrvatsku do utakmice s Kanadom očekuju još dva treninga nakon kojih će Dalić odlučiti o sastavu.

"Što se tiče promjena u sastavu, nemam nekih razmišljanja, prvo ćemo analizirati Kanadu, a onda donijeti odluku o sastavu," poručio je izbornik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider