Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kolega zadovoljan

Zubčić se čudi lošem rezultatu na ZOI-ju: ''Treba sad razvaliti do kraja sezone''

Filip Zubčić neće po dobrom pratiti Zimske olimpijske igre.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Filip Zubčić na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu nije bio blizu borbe za vrh ni u veleslalomu ni u slalomu. Nakon desetog mjesta u veleslalomu u slalomu je završio 18.

''Za mene su gotove Olimpijske igre, ne baš najuspješnije. Nisam zadovoljan, ali tako je kako je. Dao sam sve od sebe, ali nisam se snašao na ovoj stazi. Mislio sam da će mi pasati puno bolje'', rekao je Filip za HRT.

Zubčić se čudio

Kao da se i sam čudio svojim rezultatima u Pekingu.

''Super sam se osjećao, dobro sam skijao, a treninzi su prošli dobro. Veleslalom je bila jako loša utrka, pogotovo taj prvi lauf. Deseto mjesto ne zvuči toliko loše koliko sam ja sebi loš bio. Mislio sam da će slalom biti bolji, ali nije bio'', rekao je Zubo, koji je najavio nastavak sezone.

''Ima još četiri slaloma i tri veleslaloma, puno toga se još da napraviti, nije gotova sezona. Treba se odmoriti koji dan i razvaliti do kraja sezone.''

Kolega može biti zadovoljan

Samuel Kolega je stigao do vrlo dobrog 15. mjesta u slalomu. Najbolji Hrvat bio je ujedno i onaj najmlađi.

''Ne mogu se žaliti, ali drugi lauf nije bio optimalan. Nisam imao rezerve, dao sam sve od sebe, ali nije to bila stopostotna vožnja. Ne mogu si ništa predbaciti, dao sam sve od sebe, 15. mjesto je veliki korak za mene, stvarno sam zadovoljan'', rekao je Kolega, kojem je ovaj plasman izjednačenje najboljeg u karijeri.

''Ovo mi je drugo 15. mjesto, uz Zagreb, drugi najbolji rezultat i drago mi je da se posložilo baš na Olimpijskim igrama.''

Vidoviću nije odgovarala staza

Matej Vidović je bio 20. na ZOI-ju.

''Nije mi staza odgovarala, uvjeti su bili super, ali nismo se snašli. Ni blizu tamo gdje bismo htjeli biti. Dosad sam u sezoni bio zadovoljan s formom, osim ovog danas. Vjerujem da mogu napraviti jedan top 10 rezultat, idem probati'', poručio je Matej u izjavi za HRT.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider