Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''ušli smo u anale''

Zlatni Sinkovići ispisali povijest: ''Trener nam je rekao da ako ne želimo kiseli doći kući ženama…''

Martin i Valent Sinković novi su olimpijski prvaci u disciplini dvojac na pariće.

Braća Martin i Valent Sinković osvojili su zlatnu medalju u veslanju u disciplini dvojac bez kormilara.

To je njihovo drugo uzastopno olimpijsko zlato nakon što su u Riju prije pet godina osvojili zlatnu medalju u dvojcu na pariće, dok su 2012. u Londonu bili srebrni u četvercu.

''Ne znam što pametno reći, rekli smo sve na stazi. Utrka kakvu smo zamislili. Rumunje smo dobili svaki put kad su nas probali stići. Uživajte, ljudi'', rekao je Martin Sinković nakon što su izašli iz čamca.

gol expired Nije kraj braće Sinković, najavili su novu disciplinu: Novozelandski novinar oduševio komentarom divider

Priznali su da su ih na kraju srebrni Rumunji dobro pritisnuli.

''Rumunji su nas testirali do krajnjih granica. Krenuli su prije nego što smo mislili u napad, na 1000 metara već, malo smo ih pustili da uđu, a onda smo na 750 udarili do kraja da ne osjete krv. Zadnjih 200 bilo je odrađivanje posla, bilo je valova, umor, rekli su smo da nećemo dizati. Fenomenalno'', rekao je Valent za HRT.

Povijest pišu već neko vrijeme...

''Htjeli smo prvi prijeći cilj i to smo ostvarili. Ispisali smo povijest, ali ispisali smo povijest i s prvim zlatom, a sada smo se još digli. Upisali smo se u veslačke anale i sad uživamo'', dodao je Martin.

''Rekao je Bralić: 'Ako ne želite doći kiseli ženama, onda se razveslajte.' Nećemo ga poslušati'', poručila su braća kroz smijeh.

gol expired Martin i Valent Sinković: Hrvatska braća koja su toliko puta pokorila svijet, sve je počelo još 2008. godine divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider