Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
BEZ HALILA NIJE IŠLO

Zagreb savladao Nexe na domaćem terenu i približio se novoj tituli prvaka Hrvatske

Žestoka i na trenutke vrlo nervozna bila je prva utakmica doigravanja za prvake Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD Zagreba pobijedili su u prvoj finalnoj utakmici finala Hrvatskog prvenstva u Zagrebu našički Nexe rezultatom 31:26 (16:15).

PPD je stigao nadomak obrane naslova prvaka nakon što je u nervoznoj utakmici slavio kod kuće proiv Nexea, koji je u Zagreb došao oslabljen neigranjem prvog strijelca Halila Jaganjca. Stvari su dodatno krenule loše po Nexe kada je u prvom poluvremenu pivot Tomić dobio crveni karton zbog grubosti, a do tad je rezultat bio vrlo tijesan.

Tek sredinom drugog dijela PPD je pobjegao na sedam golova prednosti (26:19), a utakmica se prelomila u korist hrvatskog prvaka. U 53. minuti su zbog obračuna na terenu isključeni Barišić-Jaman, Željko Musa, Borna Mičević i Sandro Obranović.

Prvi strijelac susreta bio je Ivan Čupić s osam golova, Filip Vistorop i Zvonimir Srna imali su po 4 gola, dok su Nexe predvodili Janko Kević i Tomislav Severec s po pet golova.

Druga utakmica igra se u srijedu u Našicama, a prvak će biti ona momčad koja naprije stigne do šest bodova. PPD zasad ima četiri, a Nexe dva boda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider