Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Ostali sportovi
Milosavljević najbolja

Podravka Vegeta nakon vrlo dobrog prvog poluvremena poražena kod Ferencvarosa

Mađarske rukometašice dvoboj su na svoju stranu prelomile u razdoblju od 38. do 45. minute sa serijom 6:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometašice Podravke Vegete u trećem su ovosezonskom nastupu u skupini A Lige prvakinja uvjerljivo poražene sa 37:31 (17:17) na gostovanju kod mađarskog Ferencvarosa u Erdu.

Dejana Milosavljević sa osam pogodaka i Slovenka Tjaša Stanko sa sedam golova predvodile su Podravku, dok su kod domaće ekipe najefikasnije bile Katrin Klujber sa 11 i Aniko Kovacsics sa sedam pogodaka.

Podravka je u dva navrata tijekom prvog poluvremena imala po tri pogotka prednosti (8:5, 12:9), a domaće rukometašice nijednom nisu bile u vodstvu. Ipak, poluvrijeme su dočekale s neodlučenim ishodom (17:17).

Mađarske rukometašice dvoboj su na svoju stranu prelomile u razdoblju od 38. do 45. minute, kad su serijom 6:0 stvorile sedam pogodaka prednosti (29:22), koju su uglavnom održavale do kraja dvoboja.

Za dva tjedna revanš

U drugoj utakmici 3. kola u ovoj skupini norveški Vipers Kristiansand će u nedjelju (15:00) ugostiti francuski Metz.

Nakon nepotpunog 3. kola na ljestvici vodi Metz sa četiri boda, dok po dva imaju Kristiansand, Ferencvaros i Podravka. Tri najbolje ekipe iz svake skupine nastavit će natjecanje u sljedećoj, tzv. Glavnoj rundi Lige prvakinja.

U sljedećem kolu Podravka Vegeta će u Koprivnici ugostiti Ferencvaros, a dvoboj je na rasporedu 2. studenoga, s početkom u 18:00.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider