Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NEVJEROJATNO

Rukometaši BiH u šoku: Nisu im ništa dali jesti dva dana, zatvorili su ih u sobe

Rukometaši BiH nisu mogli trenirati u dvorani pa su trening obavili u sobama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u gostima protiv Estonije igra važnu utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo iduće godine.

Rukometaši BiH prije nekoliko dana su stigli u Estoniju, a nisu ni sanjali da će proživjeti pakao do utakmice. Naime, zbog koronavirusa Estonci su bili užasni domaćini, bojali su se igrača BiH pa su ih doslovno zatvorili u sobe i nisu im dali da izađu na terasu starog hotela iako su svi bili negativni.

Jedan od čelnika Rukometnog saveza BiH, Vojislav Rađa, javno je otkrio kako pate rukometaši.

gol expired Zubčić: "Ne trebamo se veseliti. Ljudi u Petrinji pate, donirat ćemo osvojeni novac" divider

"Svašta sportaši kroz svoje karijere moraju istrpjeti, ali ovakvo maltretiranje od Europljanja iz Estonije još mislim da nitko nije doživio. Zatvoreni po ćelijama 48 sati, bez prava izlaska na terasu, bez obroka dva dana... Možda su od djedova sačuvali negdje i plinske komore pa i u to još da nas strpaju. Od subote do jučer naši igrači su testirani tri puta na koronavirus i svi su negativni, ali to gospodi iz EHF-a i Estonije nije dovoljno", napisao je Rađa na Facebooku.

Rukometaši BiH nisu mogli trenirati u dvorani pa su trening obavili u sobama koje su u raspadnutom stanju i imaju stare krevete.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider