Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
svaka čast

Novo atletsko čudo: Nitko ne skače poput nje, a s 19 godina je srušila i Blankin rekord iz 2008.

Srušila je Blankin rekord star 13 godina.

Ženski skok u vis dobio je novo ime koje će sigurno dugo dominirati na atletskim natjecanjima. Riječ je o Jaroslavi Mahučik, 19-godišnjoj Ukrajinki.

Mlada Jaroslava velika je senzacija svjetske atletike, a nitko ne skače poput nje. Mahučik je na mitingu Banskoj Bystrici skočila 206 centimetara, a to nikom nije uspjelo u njezinom godinama. Postala je najmlađa koja je to uspjela na otvorenom ili u dvorani.

gol expired Bizaran propust velikana: Najskuplje pojačanje u povijesti kluba zaboravili prijaviti za Europu divider

Srušila i rekord Blanke Vlašić

Ukrajinka redovno ruši rekorde, a pao je i onaj Blanke Vlašić, koja je dugo godina držala rekord mitinga iz 2008. Blanka je te godine skočila 204 centimetra.

gol expired Bijesni Mišković iz Dubaija najavio drastične promjene u hrvatskom nogometu: ''Ovo sve nije slučajno'' divider

''Došla sam na miting kako bih preskočila 203 i popravila osobni rekord u dvorani, a onda je ispalo nevjerojatno'', rekla je Mahučik nakon rekorda za povijest.

Jaroslava je inače svjetska viceprvakinja iz Dohe prije dvije godine, a do srebra je stigla sa svega 17 godina. U juniorskoj konkurenciji je osvajala zlata na SP-u i EP-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider