Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
vaš favorit je...

Više od 40 tisuća čitatelja GOL.hr-a glasovalo u anketi za novog izbornika!

Koliko je ovo pitanje važno ljubiteljima rukometa najbolje pokazuje broj naših čitatelja koji su glasali u anketi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U samo 24 sata u anketi GOL.hr-a oko mogućeg novog izbornika hrvatske rukometne reprezentacije glasalo je više od 30 tisuća naših čitatelja, a nekoliko sati kasnije ta se brojka popela na preko 40 tisuća. Upravo broj onih koji su birali svog favorita jasno pokazuje koliko je važno to pitanje za ljubitelje rukometa u Hrvatskoj.

U međuvremenu je Željko Babić smijenjen s funkcije izbornika, a novi će biti poznat za mjesec dana, objavili su u HRS-u.

Babiću samo 13% podrške

U našoj anketi u trenutku pisanja članka nešto prije 9 sati ujutro tek 13% (4201) vas je smatralo kako bi Babić trebao ostati na klupi. Vaš favorit za njegovog nasljednika koji bi trebao voditi Kauboje na Europskom prvenstvu 2018. u Hrvatskoj je aktualni izbornik Slovenije Veselin Vujović. On je dobio 15253 glasa odnosno čak 47% što znači da naš gotovo svaki drugi čitatelj želi bivšeg trenera PPD Zagreba na klupi Hrvatske.

Vujović, pa Červar

Iza njega na drugom mjestu nalazi se po mnogima najveći favorit za tu funkciju, bivši izbornik Lino Červar, tvorac najvećih uspjeha hrvatskog rukometa. ''Mago di Umago'' je dobio 10832 glasa odnosno 33% što bi značilo da je favorit svakog trećeg našeg čitatelja.

U anketu smo ubacili i Babićevog pomoćnika Peru Metličića koji je dobio 5% vaših glasova te Slavka Golužu, bivšeg izbornika koji se spominje kao mogući Červarov pomoćnik. On je dobio 2% vaših glasova.

Uspjeh u sjeni dojma posljednje utakmice

Podsjetimo, hrvatska rukometna reprezentacija završila je kao četvrtoplasirana na netom završenom Svjetskom prvenstvu.

Ono što sigurno boli navijače je način na koji je Hrvatska na kraju ostala bez medalje. Kauboje je tek jedan sedmerac dijelio od velikog finala s Francuzima, ali sve je dotukla izgubljena utakmica za brončanu medalju kada su naši rukometaši propustili čak osam pogodaka razlike 20-ak minuta prije kraja.

Tko bi trebao biti novi izbornik rukometaša?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider