Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sjajna atmosfera

VIDEO U Spaladiumu kao na Poljudu: Ovako je 10 tisuća navijača zapjevalo hit Miše Kovača

Spaladium Arena je bila rasprodana za polufinale Eura.

Hrvatski vaterpolisti ušli su u veliko finale Europskog prvenstva u Splitu. Izabranici Ivice Tucka pobijedili su jaku Italiju 11:10 i u subotu od 20:30 love zlato protiv Mađarske.

Vaterpolisti su od prve sekunde dali sve od sebe i nošeni sjajnim navijačima stigli do sjajne pobjede.

Spaladium Arena je bila rasprodana, a oko deset tisuća navijača napravilo je vrhunsku atmosferu. Pjevalo se od početka pa do kraja.

gol expired Pala je Italija, Spaladium izgleda sve zlatnije: Najveći skalp ove generacije Barakuda! divider

Uz brojne druge pjesme zapjevao se i hit Miše Kovača i Saše Antića: ''Ja ne mogu drugo, nego da ga volim''.

"Ovakva atmosfera je... Ja ovo riječima ne mogu opisati. Kad god smo padali, publika nas je dizala. Neka se nitko ne naljuti, ja sam ovo doživio samo na Hajdukovim utakmicama. Htio bih se zahvaliti svima i zamoliti da u subotu napunimo tribine i dođemo do tog željenog zlata. Ispred 9000 ljudi nadam se da ćemo u subotu potvrditi da nema nitko tvrđi od nas. Ovo je jedan veliki korak za nas, ali nije gotovo. Gladni smo, željni smo, žedni smo i ostaje još ta jedna utakmica za potvrditi. Nisam se ovako osjećao nikad u svojoj karijeri, nadam se da ćemo uzeti zlato", poželio je Jerko Marinić-Kragić.

Video atmosfere pogledajte OVDJE.

Ludnica za ulaznice

Nakon pobjede krenula je još veća ludnica za ulaznice. Cijeli Split želi uživo pogledati Barakude, ali u kratkom vremenu je sve rasprodano, deset tisuća sretnika uživo će gledati sudar za europsko zlato.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider