Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko iznenađenje

Težak udarac za Hrvatsku: Puklo između Červara i jednog od najboljih rukometaša

Lino Červar objavio je popis od 28 igrača koji će se boriti za mjesto na Europskom prvenstvu, a među njima nema jednog od najboljih igrača posljednjih godina Manuela Štrleka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju uskoro očekuje nastup na Europskom prvenstvu 2020. godine kojemu su domaćini Austrija, Norveška i Švedska, ali tamo neće biti jednog od nositelja Kauboja posljednjih godina Manuela Štrleka.

''Jednostavno, nismo se našli i ja sam odlučio povući potez, to je dio koji je bitno reći. Razgovarali jesmo, iskreno, potpuno otvoreno izbornik i ja, ne samo jednom. Rekli smo jedan drugom što nam je na duši i ja to ne bih iznosio pred javnost jer, kako god, godinama smo radili skupa, napravili puno toga i mislim da bilo kakvo širenje priče u smjeru koji može samo odmoći nema nikakva smisla'', izjavio je Štrlek za Sportske novosti te nadodao:

''Ja nisam tu, ali sam srcem i dušom uz reprezentaciju i želim im da osvoje zlato i da se skupa veselimo. Imamo odlične igrače na mojoj poziciji, tu nema nikakve dvojbe.''

Velik je to udarac za hrvatsku reprezentaciju jer unatoč tome što imamo igrača koji mogu pokriti njegovu poziciju, Štrlekova se kvaliteta u ovom trenutku ne može nadomjestiti. Uostalom, čovjek je zabio 588 golova za Hrvatsku.

gol expired Červar objavio imena na koja računa za nastup na Europskom prvenstvu divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider