Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nije gotovo

Najljepša skijašica svijeta donijela veliku odluku i iznenadila fanove

Američka skijašica Lindsey Vonn, koja se trenutačno oporavlja od ozljede koljena, odlučila je pomaknuti svoj odlazak u mirovinu na početak sljedeće sezone kako bi svoju bogatu karijeru okončala na mjestu na kojem je ostvarila 18 pobjeda u Svjetskom kupu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američka je skijašica prošli mjesec objavila da će u mirovinu na kraju ove sezone, u ožujku, ali je sada promijenila odluku jer želi još jednom startati u Lake Louisu, svom omiljenom skijalištu gdje je prvi put pobijedila u Svjetskom kupu 2004.

"Razmišljam o tome da se još jednom moram vratiti tamo. Znam da sam već jednom rekla kako moje tijelo ne može više, ali sam imala u planu da se natječem u Lake Louisu", rekla je 34-godišnja Amerikanka.

Njoj je nastup u Lake Louiseu, gdje skijašice danas voze spust, spriječila ozljeda koljena koju je zaradila na treningu superveleslaloma u Copper Mountaineu prije deset dana. Vonn će tako zbog ozljede najvjerojatnije propustiti natjecanja u brzim disciplinama u Švicarskoj i Francuskoj koja će se održati u sljedećih dva tjedna.

Ozljeda će joj također otežati rušenje rekorda po broju pobjeda u Svjetskom kupu, kojeg sa 86 pobjeda drži Šveđanin Ingemar Stenmark. Do izjednačenje rekorda joj nedostaju četiri pobjede.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider