Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
novi poraz

Liga prvaka: PPD Zagreb nastavio crni niz

PPD Zagreb niti protiv mađarskog Pick Szegeda nije uspio prekinuti crni niz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD Zagreba nikako da pronađu put do prvih bodova u A skupini Lige prvaka. U susretu petog kola hrvatski prvak je u zagrebačkoj Areni izgubio od Pick Szegeda 21:26 (10:15) upisavši i peti poraz.

PPD Zagreb niti protiv mađarskog Pick Szegeda nije uspio prekinuti crni niz već je upisao i peti poraz.

Momčad Veselina Vujovića je držala rezultatski priključak tek u prvih 20 minuta. Mađari tada, prvi vodstvu 9:8, rade seriju 5:1 i bježe na pet golova razlike (14:9). Na otvaranju drugog dijela Pick Szeged je stigao do +6 (16:10) i pobjeda gostiju do kraja utakmice nije bila upitna.

PPD Zagreb se u 42. minuti uspio približiti na tri gola zaostatka (14:17), no više od toga nije išlo. U 53. minuti Mađari su imali i velikih osam golova plusa (24:16), a na koncu su slavili sa 26:21.

Mađarski sastav su do treće pobjede u skupini predvodili Španjolac Jorge Maqueda Pena i Slovenac Mario Šoštarić sa po pet golova, dok je naš Luka Stepančić dodao dva gola. Kod Zagreba najefikasniji je bio Marin Šipić sa šest pogodaka, David Mandić je zabio četiri, a Matej Hrstić i Zlatko Horvat po tri gola.

U preostalim susretima iz ove skupine Celje Pivovarna Laško je pobijedila norveški Elverum Håndbal sa 32:25 upisavši prvu pobjedu, dok je Aalborg bio bolji od Flensburg-Handewitta sa 31:28. U derbiju kola Barcelona je u subotu pobijedila PSG sa 36:32.

Na ljestvici vode Barcelona, PSG i Aalborg sa po osam bodova, Pick Szeged i Flensburg-Handewitt imaju po sedam bodova, Celje PL je osvojilo prve bodove, dok su Elverum Handball i PPD Zagreb na začelju bez bodova.

U šestom kolu PPD Zagreb će 3. studenoga gostovati upravo kod norveškog Elverum Handball.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider