Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Preko 60 trofeja

Jug slavi 95 godina: ''To je fantastičan podatak za bilo koji klub u bilo kojem sportu''

Vaterpolski klub Jug slavi 95 godina, tijekom kojih je osvojio četiri naslova prvaka Europe i još 60 drugih trofeja. Na revijalnoj utakmici u Dubrovniku uzbuđenja i veselja nije nedostajalo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije 95 godina VK Jug odigrao je na Porporeli odigrao svoju prvu utakmicu.

''64 trofeja, četiri puta prvaci Europe, to je fantastičan podatak za bilo koji klub u bilo kojem sportu na svijetu'', rekao je bivši igrač Juga Ognjen Kvržić.

Jugovi igrači čine polovinu hrvatske reprezentacije. A nade se i te kako polažu u one mlade i najmlađe generacije.

''Imam 16 godina i ogromna je čast i zadovoljstvo biti u seniorima VK Juga i osjećaj je kao da si u jednoj velikoj familiji'', kazao je Roberto Radić.

A u familiju se nakon dvije godine u Olympiacosu vratio Paolo Obradović.

''Uhvatila me neka mala nostalgija, poklopilo se da je uprava Juga imala isto mišljenje, objeručke su me prihvatili i ja sam prezadovoljan'', izjavio je Paolo Obradović.

Pred igračima Juga za dva tjedna prva je utakmica nove sezone.

''Ciljevi su da probamo dođi do svih trofeja u domaćim natjecanjima, prvenstva i Kupa, da probamo ponovno doći do naslova regionalne lige i da se kvalificiramo na završni turnir Eurolige.''

''Moramo se početi pripremati za novu sezonu koja će biti sigurno naporna, tako da smo već u procesu teških priprema'', poručio je Marko Macan.

Jug je klub koji živi s gradom , predstavljen je i novi dizajn dresova , s motivima Dubrovnika. Vjerni navijači i te kako zadovoljni, ali priželjkuju još ljudi na tribinama...

Cijeli prilog pogledajte u priloženom videu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider