Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
MAJSTOR

VIDEO Ivan Slišković zabio jedan od najčudnijih golova u rukometu, snimka je obišla društvene mreže

Ivan Slišković je ponovno onaj stari, a golom je oduševio rukometni svijet u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 6. kola rukometne Lige prvaka Porto je iznenadio Barcelonu i odigrao 33:33 na svom terenu. Portugalci su imali pobjedu u rukama, ali Katalonci su zabili u zadnjoj minuti za podjelu bodova.

Najbolji u redovima Porta bio je hrvatski rukometaš Ivan Slišković koji je pomalo zaboravljen u hrvatskoj javnosti zbog nepozivanja u reprezentaciju dugi niz godina. Zabio je sedam golova prvaku Europe, a i kolo prije je sedam puta pogađao mrežu Kielcea, bivšeg prvaka Europe.

gol expired Šok za Hrvatsku! Mateo Kovačić ne može igrati protiv Malte i Rusije divider

Slišković je na kraju prvog dijela zabio nevjerojatan gol. Pucao je s istekom vremena preko živog zida Barcelone i zabio sjajnom Perezu De Vargasu.

Lopta je čudnom putanjom završila u golu, a taj pogodak je obišao društvene mreža i sigurno će biti jedan od najboljih golove ove sezone u Ligi prvaka.

Gol pogledajte OVDJE.

Nezasluženo zaboravljen

Slišković je strašan šuter, a upravo to nedostaje reprezentaciji Hrvatske koja se godinama muči na poziciji lijevog vanjskog koju često ''krpa'' Domagoj Duvnjak, ali njegova prirodna pozicija je ipak srednji vanjski.

gol expired Šok za Hrvatsku! Mateo Kovačić ne može igrati protiv Malte i Rusije divider

Bombarder iz Splita zadnje prvenstvo za Hrvatsku je igrao davne 2016., a nakon toga je zaradio mononukleozu i oporavak mu je dugo trajao, a danas je ponovno onaj stari Slišković koji izluđuje vratara bombama s desetak metara.

Slišković je uz Mandalinića i Jaganjca vjerojatno naš najbolji lijevi šuter kojeg imamo, a jedini je Jaganjac trenutno u kombinacijama za odlazak na Euro u siječnju, no do toga još ima vremena pa se možda Hrvoje Horvat odluči i za neka druga imena uz sjajnog igrača Nexea.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider