Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tijekom leta iz LA-a

Igrač NFL-a podnio tužbu zbog seksualnog uznemiravanja i napadanja: Strpljivo molio ženu da se smiri

Neimenovani igrač NFL-a podnio je građansku tužbu protiv američke zrakoplovne kompanije United Airlines zbog seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja jedne putnice tijekom leta iz Los Angelesa za Newark.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neimenovani je igrač na sudu u Los Angelesu podnio tužbu protiv kompanije u kojoj tvrdi da ga je putnica tijekom leta "seksualno uznemiravala, napadala i zlostavljala".

Nepoznati igrač i njegov prijatelj tvrde kako su strpljivo molili ženu da se smiri i podnijeli četiri pritužbe stjuardesama prije nego što je žena, koja je bila u alkoholiziranom stanju i uzimala tablete, premještena na drugo mjesto.

"Ovo pitanje se tiče odgovornosti ne samo Uniteda već i napadača", rekao je odvjetnik muškaraca za NBC. "Oni koji imaju dužnost prema drugima trebali bi biti odgovorni za svoje neuspjehe," dodao je.

Glasnogovornik Uniteda naglasio je kako je putnik premješten na drugo sjedalo, a kako je sudski postupak još u tijeku, ne mogu davati daljnje komentare.

gol expired Sramotni potez NFL zvijezde: Pozvao ljude da ostanu kod kuće, pa s pornozvijezdom partijao na brodu i sve objavio divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider