Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
LEGENDArni rukometaš

Igor Vori debitirao za Füchse Berlin u 42. godini: Nije se baš proslavio

Igor Vori je zaigrao u Bundesligi i zaradio isključenje.

Legendarni hrvatski rukometaš Igor Vori prije tri dana je iznenadio hrvatsku javnost vrativši se iz mirovine. Vori je u 42. godini potpisao za Fucshe Berlin, jednog od najboljih klubova u Njemačkoj.

Vori je odmah nakon potpisa i dva treninga debitirao za njemački klub. Igrao je u pobjedi protiv Lemgo Lippe 29:24, ali nije uspio zabiti, no zaradio je isključenje nakon jednog prekršaja.

Sportski direktor Berlina Stefan Kretzschmar morao je pronaći neko rješenje nakon što im se ozlijedio Johan Koch, nazvali su Vorija koji je pristao vratiti se na poziciju pivota.

Karijeru je počeo u najtrofejnijem hrvatskom klubu 1997. godine u koji se nakon Italije (Prato, Conversano) vratio 2003. i postao među najboljim pivotima na svijetu. Iz Zagreba 2005. je otišao u Barcelonu, a vratio se 2007. i ostao dvije godine. Nakon toga odlazi u HSV s kojim osvaja Ligu prvaka, te 2013. odlazi u PSG iz kojeg se ponovno vratio kući u Zagreb.

Vori je s reprezentacijom zlatnu i brončanu olimpijsku medalju, zlato, dva srebra i broncu sa svjetskih smotri i dva srebra i broncu s Eura.

gol expired Poznata još dva putnika na Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru divider

gol expired Ronaldinho otkrio tko je najbolji nogometaš protiv kojeg je igrao, odlučio se za stopera divider

gol expired Talijani će se ove zime "tješiti" pjesmom koju je napisao Hrvat i u čijem spotu glumi poznata Hrvatica divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider