Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
OVO JE HRVATSKA

Hrvatska rukometašica rasplakala se nakon našeg pitanja, bilo je previše emotivno

Bio je to jedan običan razgovor s novinarima, a onda se dogodilo nešto što će nam zauvijek ostati u sjećanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometni savez sazvao je novinarsku konferenciju s hrvatskim rukometašicama nakon još jedne velike pobjede i rušenje Rumunjske na Euru.

Pred novinarima je govorila hrvatska rukometašica Valentina Blažević, najbolja hrvatska igračica protiv Rumunjske. Bio je to jedan običan razgovor s novinarima, a onda se dogodilo nešto što će nam zauvijek ostati u sjećanju.

gol expired Pogledajte umjetnost hrvatskih rukometašica: Svi su mislili da je kraj, a onda se dogodilo ovo divider

Uoči Eura gotovo nitko u Hrvatskoj nije znao da su rukometašice otišle na još jedno veliko natjecanje, ali kako su redom padali favoriti, zanimanje hrvatske javnosti podiglo se do nevjerojatne euforije. Sada je cijela Hrvatska uz čudesne cure koje su jako blizu polufinalu.

Valentina je razgovor započela u veselom tonu, komentirala je igru Hrvatske i slavlje protiv Rumunjske, a nakon toga uslijedilo je sasvim uobičajeno pitanje s naše strane, bar smo mislili da je takvo sve dok Valentina nije počela govoriti.

''Sigurno ste dobile stotine poruke podrške, a kad bi morala izdvojiti, čija vas je poruka posebno motivirala da dođete do ovako velikog uspjeha'', pitali smo Valentinu, a onda su krenule suze koje su dirnule sve prisutne.

gol expired Hrvatska vodila, ali norveški uragan bio je previše: Rukometašice upisale prvi poraz divider

Valentini je trebalo vremena da slegne emocije, a onda je odgovorila na pitanje i pojasnila zašto je plakala.

''Te su suze zbog naših obitelji, oni su bili tu i davali nam podršku kada nitko nije vjerovao u nas, oni su bili tu kada nam je podrška najviše trebala. Prvi put osjećam kako je uživati u rukometu i kako emocije mogu biti lijepe. Nitko nam ne može oduzeti to zajedništvo'', rekla je Valentina pa se ponovno rasplakala.

''Izdvojila bih poruke moje obitelji, oca Ante, majke Željke i sestre Kristine'', govorila nam je jecajući fantastična rukometašica Valentina i sasvim nas oduševila, a emotivne kadrove pamtit ćemo do kraja života. Nešto neopisivo.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider