Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
brz oporavak!

Halil Jaganjac ima čeličnu mrežicu u glavi, a zaradio je potres mozga i ide s Eura

Halil Jaganjac je, prema svemu, završio svoj put na Euru 2022.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija priprema se za drugi krug Europskog prvenstva. Hrvatska igra u Budimpešti. Horvat je priključio šestoricu novih igrača, a trenutačno zaražene poslao doma.

Hrvoje Horvat je ostao bez sjajnog Halila Jaganjca, od kojeg se puno očekivalo. Jaganjac je protiv Srbije u prvom dijelu dobio udarac u glavu, zaradio je potres mozga, a već je otišao prema Zagrebu, gdje će obaviti dodatne preglede.

S obzirom na to da je riječ o glavi, vrlo vjerojatno ga više nećemo vidjeti na Euru. Previše je riskantno.

gol expired Horvat pozvao čak šestoricu novih na Euro: Stiže i Ivan Slišković! divider

Užasna ozljeda

Jaganjac sada mora još više paziti jer je 2019. doživio strašnu ozljedu. Pukla mu je čeona kost u glavi. Na utakmici protiv Vardara Sikošek Pelkoga ga je slučajno udario laktom u glavu. Stručnjaci kažu da je potrebna silina od dvije tone da bi ta kost pukla, ali nažalost, Jaganjac nije imao sreće.

Hrvatski rukometaš je obavio operaciju, stavili su mu željezne staplere u glavu i operirali ga preko tjemena da mu ne bi ostao ožiljak na čelu.

Takva ozljeda u rukometu nikada nije viđena, a podsjetnik će mu zauvijek biti čelična mrežica koja mu je ugrađena u glavu.

Hoće li Kauboji svladati i Crnogorce?

Ukupno glasova:

Jaganjac se brzo vratio rukometu, fizički je jako napredovao, što se moglo vidjeti u dresu Nexea, a i na Euru je bio dobar do tog udarca u glavu protiv Srba…

Kupio ga bogati PSG

Prije šest godina doživio je nevjerojatan transfer. Iz riječke Kozale je prešao u bogati PSG, trenirao je s Nikolom Karabatićem i ostalim zvijezdama, ali konkurencija je bila žestoka, pa ga je Lino Červar doveo u Metalurg i na neki način mu oživio karijeru. Nedavno je potpisao za Kielce, koje ga je proslijedilo u njemački Rhein-Neckar Lowen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider