Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
svaka čast

Tin Lučin nakon utakmice razveselio mladog navijača, pamtit će to zauvijek

Lučin je protiv Islanda na Euru dobio nagradu za igrača utakmice po EHF-u, a onda je pokazao veliko srce.

U vrlo uzbudljivoj utakmici u kojoj su pokazali dva potpuno drugačija lica u prvom i drugom poluvremenu, hrvatski rukometaši svladali su u Budimpešti reprezentaciju Islanda sa 23:22 (10:12) i tako došli do svoje prve pobjede u drugom krugu, a treće ukupno na Europskom prvenstvu.

Hrvatska je izgubila sve šanse za polufinale, ali dobila je sjajnog igrača za budućnost. Ime mu je Tin Lučin. Mladi 22-godišnji Riječanin rasturio je na ovom Euru, a Islandu je zabio šest golova, bio je skoro u svakoj utakmici najbolji hrvatski pojedinac.

gol expired Tin Lučin ekskluzivno: "Svjestan sam toga, ali to nije presudno, a mi imamo najbolje na svijetu!" divider

Lučin je protiv Islanda dobio nagradu za igrača utakmice po EHF-u, a onda je pokazao veliko srce. Riječanin je otišao do mladog navijača na tribini i poklonio mu zastavu i plaketu za igrača utakmice.

Navijač je bio u dresu Domagoja Duvnjaka, a Lučinova gesta ga je oduševila i to će sigurno zauvijek pamtiti.

Lučin nije bio na popisu igrača za Euro, ali nakon što su Duvnjak i Cindrić otpali za pripreme zbog koronavirusa izbornik Hrvoje Horvat sjetio se mladog Riječanina i napravio potez svoje trenerske karijere. Hrvatska je dobila sjajnog igrača, a tek su mu 22 godine. Ni Francuzi, a ni Srbi ga nisu mogli zaustaviti.

gol expired Gadža zabio za pobjedu, otkrio da ih je motivirao govor Čupića i Gojuna: ''To ćemo pamtiti cijeli život'' divider

Horvat ga je zvao da pomogne u prijateljskim utakmicama protiv Rusije u Osijeku, a već je tamo pokazao da bi mogao pomoći i u nedostatku Duvnjaka i Cindrića on je ušao u autobus za Mađarsku.

Kako gledate na pobjedu protiv Islanda?

Ukupno glasova:

Počeo u Rijeci

Lučin je rođen u Rijeci, a prve rukometne korake je napravio u Kozali kao i Halil Jaganjac. Danas igra u Poljskoj za Wislu Plock, ali ako ovako nastavi mogao bi doći i do transfera karijere. Ovakvo izdanje na Euru sigurno gledaju rukometni velikani.

gol expired Islandski mediji klanjaju se hrvatskim junacima: "Sredinom drugog poluvremena nismo im ništa mogli" divider

Metličić je oduševljen

''Ovo nitko nije napravio u povijesti reprezentacije ovaj debi, svaka mu čast, 22 godine, odavno nismo imali ovakav debi'', rekao je Petar Metličić za RTL nakon Srbije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider