Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Ostali sportovi
Dalje idu tri ekipe

EP za rukometašice: Hrvatska u skupini s Mađarskom, Španjolskom i Nizozemskom

Danas je u Parizu održan ždrijeb Europskog prvenstva u rukometu za žene.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatskoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji na Europskom prvenstvu, koje se od 29. studenog do 16. prosinca održava u Francuskoj, suparnici u skupini C bit će Mađarska, Španjolska i Nizozemska, odlučio je ždrijeb održan danas u Parizu.

Na Europskom prvenstvu za rukometašice nastupit će 16 reprezentacija. U drugi dio natjecanja koji će se igrati u Nantesu i Nancyju, idu tri najbolje ekipe iz svake od četiri skupine, a finale se igra u Parizu.

''Sve su skupine teške, ali idemo utakmicu po utakmicu'', izjavio je izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić.

"Možda bismo u nekim željama htjeli da se drugačije posložilo. Meni je problematično što je to bila poludirigirana skupina jer su unaprijed stavili Mađarsku i Nizozemsku u istu grupu i jer su unaprijed dali Nizozemkama da igraju u Montbéliardu. No sve su grupe jake. Ja sam od onih koji kaže da ćemo ići iz utakmice u utakmicu, iz dana u dan, ozbiljno se pripremiti i ne dozvoljavamo nikome da je bolji od nas dok nas ne pobijedi na igralištu," dodao je Šoštarić.

Hrvatska je u ždrijebu bila u četvrtom jakosnom bubnju s Češkom, Slovenijom i Poljskom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider