Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
težak poraz u ligi prvaka

Barcelona u Zadru ponizila PPD Zagreb, Vujović na novom startu umalo doživio rekordan poraz

Rukometaši PPD Zagreba upisali su i treći poraz u A skupini Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon PSG-a i Aalborga, hrvatski prvak PPD Zagreb poražen je i od Barcelone. U dvoboju igranom u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru, španjolski velikan je slavio sa velikih 36-19.

PPD Zagreb je Barcelonu dočekao s novim trenerom. Umjesto Branka Tamšea, momčad je preuzeo Veselin Vujović, a hrvatski prvak doživio jedan od najtežih poraza posljednjih godina. Zagrebu je prijetio i rekordni poraz, no srećom Barca ipak nije do kraja stisnula nogu na gas.

Najteži poraz PPD Zagreb je doživio u travnju 2014. upravo od Barcelone koja je tada slavila sa 22 gola razlike (43-21). Ovoga puta bilo je +17.

Katalonci su već nakon prvog poluvremena imali 12 golova razlike (21-9), a u nastavku je njihova prednost narasla i do +18.

gol expired PPD Zagreb ima novog trenera: Vratio se Veselin Vujović! divider

Barcelonu su do uvjerljive pobjede predvodili Aleix Gomez Abello s osam golova, Lasse Andersso je zabio šest pogodaka, dok je sjajni Gonzalo Perez de Vargas sakupio čak 19 obrana. Hrvatski reprezentativac Luka Cindrić nije nastupio za Španjolce. Kod Zagreba najefikasniji su bili Zlatko Horvat, Marin Šipić, Aleksander Špende i Darko Stojnić sa po tri gola.

U ostalim susretima u skupini PSG je na gostovanju pobijedio Elverum Handball sa 25-22 upisavši i treću pobjedu, dok su Pick Szeged i Flensburg-Handewitt odigrali sjajnu utakmicu koja je na koncu završila 24-24.

PSG je do pobjede predvodio Adama Keita s osam golova, dok je u suparničkim redovima najefikasniji bio Lukas Sandell s pet pogodaka.

Pick Szeged i Flensburg-Handewitt su odigrali sjajnu utakmicu koja je na koncu završila 24-24.
Tijekom susreta niti jedna momčad nije imala više od dva gola prednosti, a u zadnjoj minuti obje su momčadi imale priliku izboriti pobjedu. Mađarski sastav je predvodio Bogdan Radivojević sa 11 golova, a naš Luka Stepančić je zabio tri gola. U suparničkim redovima najefikasniji je bio Goeran Soegaard Johannessen s devet golova.

U četvrtom kolu PPD Zagreb će 9. listopada gostovati u Njemačkoj kod Flensburg-Handewitta.
Na ljestvici vodi PSG sa šest bodova, Flensburg-Handewitt ima pet, a Barcelona i Aalborg po četiri boda. Na začelju je PPD Zagreb s tri poraza razlikom pogodaka -35.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider