Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
objavio snimku

Američka zvijezda kupila kuću vrijednu milijune dolara, pozvali policiju jer mu nisu vjerovali

Iz SAD-a stiže još jedan primjer koji se dovodi u vezu s rasnim profiliranjem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najveće sportske zvijezde u SAD-u ovih su se dana dodatno uključile u glasne proteste protiv rasne diskriminacije nakon što je zemlju nedavno šokirao novi slučaj brutalne policijske reakcije prema jednom Afroamerikancu kojem je ispaljeno sedam metaka u leđa iz velike blizine pred očima njegovih troje sinova.

Nakon što su NBA zvijezde zaprijetile prekidom sezone, čime su poslali novu glasnu poruku američkoj javnosti, javno je istupila i velika NFL zvijezda, Brandon Marshall. Radi se o wide recieveru (hvataču) koji je u bogatoj karijeri igrao za Denver Broncose, Miami Dolphinse, Chicago Bearse, New York Jetse i Giantse, a kareijeru je prije dvije godine okončao u Seattle Seehawksima.

Zaradio u karijeri preko 80 milijuna dolara

Marshall, koji je u karijeri zaradio preko 80 milijuna dolara, podijelio je s javnosti snimku koja je nastala prilikom njegovog useljenja u novu kuću kraj Miamija na Floridi vrijednu milijune dolara. Kad je stigao, zaštitari ga nisu htjeli pustiti na čuvani kompleks u kojem se nalazi njegova nova kuća.

Zaštitari su tvrdili kako njegovo ime nije na popisu, a potom su pozvali policiju. Marshall je na to poludio jer smatra kako za dolazak policije nije bilo potrebe.

Smatra kako nije bilo potrebe za dolaskom policije

''Evo ovo je problem. Vi se osjećate neugodno zbog mog dolaska, prvog dana useljenja u novu kuću. Moje ime nije na popisu i vi zovete policiju. Zovete policiju?'', čuje se kako Marshall govori na snimci.

''Ne, ne radite samo svoj posao. Nije bilo prijetnje zbog kojeg vi morate zvati policiju. Evo, to viđamo svaki dan, Svaki dan. Imam dvoje djece u autu'', govori pomalo očajna zvijezda.

Na Instagramu je u objavi dodao:

''Bio sam toliko razočaran u sebe jer sam se prepustio emocijama ispred svoje djece, ali onda sam shvatio da biti glup više nije opcija.''

I dok neki tvrde kako se zaštitari ne mogu kriviti ako uistinu nisu imali njegovo ime na popisu, drugi tvrde kako vjerojatno ne bi zvali policiju da je s obittelji stigao bijelac. Amerika je ovih dana teško podijeljena...

Treba reći kako je u prošlosti Marshall imao problema sa zakonom zbog čestih razmirica sa svojom suprugom s kojom je u braku i dan-danas. Zajedno s poznatom glumicom Glenn Close, reperom Logicom, svojom suprugom i Sveučilištem u Michiganu pokrenuo je organizaciju koja promiče svijest o mentalnim problemima i bolestima te borbi protiv stigmatizacije bolesnih.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider