Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kako je ovo moguće?

Zvezda reagirala na gnjusno vrijeđanje Zlatana, vrijeđali su i Rebića: Poznato je što su mu vikali

Iako se igralo bez navijača, Zvezda je imala glasnu podršku, a bilo je i uvreda za igrače Milana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Crvena zvezda dočekala je Milan u šesnaestini finala Europske lige na svojoj Marakani, formalno stadionu Rajko Mitić. Napeta utakmica završila je remijem 2:2.

Kao i u većini slučajeva u ovo koronaško vrijeme, igralo se bez prisustva navijača. Ili možda ipak nije? Naime, snimke su otkrile da je Zvezdina loža bila krcata. Formalno, radi s o rukovodstvu i "prijateljima kluba", kojih do 50 može biti u ložama.

Zvezdina loža gromoglasno je navijala, a došlo je i do gnjusnog vrijeđanja Zlatana Ibrahimovića, kao i hrvatskog reprezentativca Ante Rebića.

"Rebiću, Srbine", skandiralo se s tribina na kojima, po svemu sudeći, nije bila baš standardna publika iz lože. Posebno gnjusno bilo je vrijeđanje Ibrahimovića.

"Sjedi dolje, Zlatane, je*at ću ti majku. Pi*ko jedna. Balijo jedan smrdljivi, u usta te je*em", čulo se s tribina Marakane.

gol expired Dinamo podigao Rusiju na noge, ultranacionalist i veliki saveznik Srba puca od bijesa: "Neće svi naći Zagreb na karti. Nema opravdanja za poraz" divider

Zvezda se nakon utakmice oglasila priopćenjem.

"Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tijekom sinoćnjeg meča s Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dopustiti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u suradnji s nadležnim organima pronaći spomenutog pojedinca i inzistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja", priopćili su.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider