Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Debitirao Lovrensics

Poraz Hajduka u generalnoj probi uoči nove sezone: Skupilo se tri tisuće navijača

Hajduk nije uspio svladati Zrinjski u generalnoj probi uoči početka nove sezone.

Uoči početka nove sezone, Hajduk je poražen od Zrinjskog sa 1:3 pred nešto više od tri tisuće gledatelja na Poljudu.

Nakon dugih devet mjeseci, navijači su napokon mogli pratiti utakmicu s tribina poljudskog stadiona, a za ulazak na stadion morali su ispuniti barem jedan od pet uvjeta

Hajduk je započeo večerasnji susret u miješanom sastavu, a prvu šansu imali su upravo Splićani. Pucao je mladi Ljubičić s 13 metara i pogodio vratnicu, a nekoliko minuta nakon njega to je ponovio i Jakovljević koji je s osam metara glavom pogodio vratnicu.

Navijači u 1. HNL Navijači na Poljudu nakon dugih devet mjeseci: Za ulazak su morali ispuniti barem jedan od pet uvjeta divider

Prvi pogodak zabili su gosti iz Mostara u 18. minuti susreta. Ubacio je Ćorluka s desne strane, a Bilbija je s osam metara glavom matirao mladog vratara Josipa Silića.

Već nakon pet minuta igre, Zrinjski je povisio prednost na 2:0. Tešku pogrešku napravio je Dimitrov koji je neshvatljivo propustio loptu do Kamenara koji dodaje do Bilbije, a on pogađa domaću mrežu s pet metara za svoj drugi pogodak na susretu.

gol expired Dinamo osigurao prijenos utakmice Lige prvaka: Evo gdje možete pratiti utakmicu protiv Valura divider

U 39. minuti susreta Hajduk je smanjio na 1:2 preko Samuela Edouka koji je neobranjivo pogodio suprotni kut gostujućih vrata na asistenciju Diamantakosa.

Drugo poluvrijeme splitski sastav je započeo s potpuno novom postavom, tako su u igru ušli KalinićLovrencsics, Elez, Vušković, Čolina, Vuković, Čuić, Sahiti, Livaja, Biuk Mlakar.

Iako je Hajduk bio bolji u nastavku susreta, nisu uspijeli zabiti pogodak, već su gosti u posljednjim sekundama povisili na konačnih 1:3. Pogodak je postigao Mašić.

Hajduk otvara novu sezonu protiv Lokomotive, a utakmica se igra u subotu, 17. srpnja s početkom u 18:55 na stadionu u Kranjčevićevoj.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider