Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ako ovo osvojim..."

VIDEO Dalić lovi uspjeh karijere: Trenutak odluke sve je bliže

Naš trener Zlatko Dalić ove subote ima priliku postati prvak Azije!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Akteri finala Lige prvaka Azije odradili su posljednje treninge i press-konferencije, a priču iz Al Aina donosi Stipe Sladoljev.

Trenutak odluke sve je bliže. Zlatko Dalić djeluje mirno, ali nije mu lako. Posljednji put uoči velikog finala, obratio se navijačima.

"Ovo je za mene najvažnija utakmica. I najvažniji naslov. Inšalah (ako Bog da), ako uspijem ovo napraviti, ako osvojim ovaj naslov, sutra mogu završiti trenersku karijeru", poručio je Dalić.

I to je to! Do finala, što je napravio - napravio je.

A evo i Korejanaca. Oni su u Emiratima već pet dana, radi privikavanja na veliku vremensku razliku od pet sati. Do sada su trenirali u Abu Dhabiju, a u Al Ainu su imali jedan trening.

Trener Jeonbuka Kang-Hee Choi ponajbolji je korejski stručnjak. Već je osvojio Ligu prvaka prije deset godina! Bio je izbornik Koreje na posljednjem Svjetskom prvenstvu, i četiri puta prvak države.

"Iako igramo u gostima, naš cilj sutra će biti postići pogodak. Moramo igrati napadački, jer bez postignutog pogotka, ne vjerujem da možemo osvojiti naslov."

A budući da posljednjih godina baš Daleki Istok dominira nad Bliskim Istokom, uspjeh Al Aina bio bi strašno važan za ambicioznu Upravu kluba.

"Gospodin Zlatko pokazao se kao izvrstan lider. Pogotovo na način kako se nosio s pritiskom i izazovom nakon lošeg starta. Ponosan sam da je član našeg tima! I zaslužuje osvojiti naslov", smatra Ghanem Al Jaheri, predsjednik uprave Al Aina.

Utakmica počinje u 15:25 po hrvatskom vremenu, pa bi nešto nakon 17:00 Azija trebala dobiti novog vladara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider