Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedva čekamo

Ždrijeb je odlučio: Napad ili obrana? Tko će u finale Lige prvaka?

U Nyonu su izvučeni polufinalni parovi Lige prvaka, a kuglice su htjele da se za finale bore finalisti dvaju finala u posljednje tri sezone - Real Madrid i Atletico Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branitelj naslova Real Madrid igrat će protiv Atletico Madrida za svoje treće finale u posljednje četiri sezone Lige prvaka. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu, što znači da se u drugom polufinalu sastaju Monaco i Juventus.

Četvrtu sezonu zaredom Atletico i Real igrat će u nekoj od faza Lige prvaka. Prije tri godine i lani igrali su finale, prije dvije su se sastali u četvrtfinalu, a sada ih je ždrijeb Lige prvaka spojio u polufinalu. U posljednje tri sezone svaki je put kao pobjednik izlazio Real Madrid.

Juventus će kao i prije dvije godine pokušati zaigrati u finalu, nakon što je u četvrtfinalu izbacio Barcelonu koja ga je porazila u spomenutom finalu. Na putu mu stoji Monaco, najefikasnija momčad Lige petice koja igra atraktivan i uzbudljiv nogomet. Podsjetimo, Monaco je u četvrtfinalu izbacio Borussiju Dortmund.

Polufinalni susreti igraju se za dva tjedna, 2. i 3. svibnja, a uzvrati su na rasporedu tjedan dana kasnije. Finale se igra u Cardiffu 3. lipnja u 20.45.

Liga prvaka, polufinale:

Real Madrid - Atletico Madrid

Monaco - Juventus

Raspored polufinala nogometne Lige prvaka:

Utorak, 2. svibnja (20.45 sati)

MADRID: Real Madrid - Atletico Madrid

Srijeda, 3. svibnja (20.45 sati)

MONTE CARLO: Monaco - Juventus

 

Utorak, 9. svibnja (20.45 sati)

TORINO: Juventus - Monaco

Srijeda, 3. svibnja (20.45 sati)

MADRID: Atletico Madrid - Real Madrid

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider