Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZANIMLJIVI PAROVI

Ždrijeb Europske lige: Napoli – Arsenal već u četvrtfinalu!

U sjedištu UEFA-e izvučeni su parovi četvrtfinala i polufinala Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su u Nyonu izvučeni parovi četvrtfinala i polufinala Lige prvaka, na red je došlo i najboljih osam klubova Europske lige.

Odmah je izvučen najzvučniji par Napoli  Arsenal, a onda smo dobili i susjedski derbi između Villarreala i Valencije. Dinamov krvnik Benfica izvukao je Rebićev Eintracht Frankfurt, dok je Chelsea dobio malu senzaciju EL-a, prašku Slaviju, koja je izbacila Sevillu u ludoj uzvratnoj utakmici.

Arsenal je dobio jednu prethodnu domaću utakmicu protiv Napolija u europskim natjecanjima (2:0 u sezoni Lige prvaka (2013./2014.)), a Mesut Özil izravno je sudjelovao u oba gola za Topnike. Chelsea je pak neporažen u prethodnih šest utakmica protiv čeških protivnika u europskim natjecanjima (tri pobjede, tri remija).

Prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 11. travnja, a uzvrati su 18. travnja. Polufinala su na rasporedu 2. i 9. svibnja. Finale se igra u glavnom gradu Azerbajdžana Bakuu 29. svibnja.

ŽDRIJEB Lige prvaka: Izvučeni parovi četvrtfinala i polufinala, čekaju nas spektakli Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka (Foto: AFP) Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka (Foto: AFP) Igrači Juventusa slave pobjedu (Foto: AFP) +1 Slavlje igrača Ajaxa (Foto: AFP)

Parovi četvrtfinala:

Napoli - Arsenal

Villarreal - Valencia

Benfica - Eintracht

Slavia - Chelsea

Parovi polufinala:

Napoli/Arsenal - Villarreal/Valencia

Benfica/Eintracht - Slavia/Chelsea

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider