Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prekršio pravila karantene

Zbog zanosne Srpkinje izgubio glavu: Realova zvijezda suočena sa zatvorskom kaznom

Radi se o kršenju pravila karantene još tamo s početka pandemije.

Nogometaš Real Madrida i srpski reprezentativac Luka Jović mogao bi u - zatvor.

Vijest je odjeknula srpskim i španjolskim medijima nakon što je Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo optužni prijedlog protiv Jovića zbog sumnji da se nije pridržavao mjera koje su bile na snazi radi sprečavanja širenja koronavirusa.

Riječ je o događaju iz ožujka kada je Srbija, kao i sve europske države (s izuzetkom Švedske), bila u lockdownu. Jović je tada stigao u Beograd iz Madrida te mu je bila izrečena mjera samoizolacije u trajanju od dva tjedna.

Međutim, on je to prekršio, a razlog je taj što je htio vidjeti svoju djevojku, atraktivnu Sofiju Milošević, koja je u to vrijeme bila trudna.

Sofija je jedna od najatraktivnijih srpskih manekenki, itekako poznata tamošnjoj javnosti s obzirom na to da je prije Jovića bila u vezi s još jednim njihovim nogometnim reprezentativcem, Ademom Ljajićem, a cijeli taj ljubavni trokut već neko vrijeme zabavlja Srbe.

gol expired Jović je preoteo fatalnu plavušu Ljajiću, a sinoć ga je morao zagrliti na utakmici, slika s terena je hit divider

Protiv Jovića je sada podnesena kaznena prijava, a optužnica je podignuta jer je odbio ponuđenu nagodbu. Srbi su mu nudili odbacivanje čitavog procesa ako uplati iznos od tri i pol milijuna dinara, ali Realov napadač na to nije pristao i sada je moguće da dobije kaznu zatvora od šest mjeseci.

O svemu se oglasio i njegov otac Milan, koji je za španjolsku Marcu objasnio kako se sve odvilo.

"Luka je napravio u Madridu dva testa i na oba je bio negativan te je zbog toga mislio da može doći u Srbiju. Njegova djevojka bila je trudna i nije mogla proslaviti svoj rođendan kako je htjela. Žao mi je što sada moj sin ispada veliki kriminalac. Ako mora u zatvor, neka ide", poručio je Milan Jović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider