Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO

Zaštitar uletio u teren i počeo skidati Ivanušca. Mladi dinamovac otkrio gdje je dres završio

Situacija s utakmice Hrvatske i Engleske koja je nasmijala mlade hrvatske nogometaše.

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija usprkos porazu 1:2 (0:1) od Engleske u Kopru u susretu posljednjeg, 3. kola skupine D izborila je prolazak u četvrtfinale Europskog prvenstva koje se održava u Mađarskoj i Sloveniji.

Hrvatska je bila pred ispadanjem nakon što je Engleska golovima Ezea (12-11m) i Jonesa (74) povela s 2:0, no Domagoj Bradarić sjajnim je pogotkom s 25 metara u prvoj minuti sudačke nadoknade smanjio na konačnih 2:1. što je bilo dovoljno za prolazak jer je Portugal u drugoj utakmici ove skupine u Ljubljani svladao Švicarsku s 3:0 (1:0).

gol expired Bišćan nakon najvećeg uspjeha trenerske karijere zaplakao pred kamerama divider

Još jednu veliku predstavu za mladu reprezentaciju imao je Luka Ivanušec. Veznjak Dinama ponovno je oduševio igrom na Euru i danas upisao 27. nastup za Hrvatsku i tako postao U-21 rekorder.

gol expired Pogledajte Bradarićev gol karijere kojim je ugasio englesku U-21 reprezentaciju i odveo Hrvatsku dalje divider

Nakon izbacivanja Engleza na terenu je počelo slavlje, a u tom trenutku među Hrvate je uletio zaštitar, potrčao za Ivanušcem i počeo mu skidati dres. Igrači su pored njih u čudu gledali, a Ivanušec je kasnije otkrio da je poklonio dres fanatičnom zaštitaru koji je u igraču Dinama prepoznao buduću svjetsku zvijezdu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider