Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
derbi u subotu

Nakon odluke Dinama o prodaji ulaznica za derbi s Hajdukom, navijači stali u red

Dinamo će ugostiti Hajduk u subotu na Maksimiru u 21:05.

Dinamo će ugostiti Hajduk u 5. kolu SuperSport HNL-a u sklopu najvećeg našeg derbija, a čini se da bi Maksimir mogao opet biti ugodno popunjen nakon prolaska Ludogoreca u Ligi prvaka.

Ovako će izgledati obnovljeni stadion Villarreala Hajdukov suparnik u velikoj euforiji: Pogledajte kakav prelijep stadion grade za siću i gdje će dočekati Bijele divider

Izgleda da se zagrebačka publika trznula, pogotovo krajem prošle sezone kada su Osijek i pogotovo Hajduk puhali za vratom Modrima, možda je baš taj impuls trebala pomalo nezainteresirana zagrebačka publika da se digne na noge.

Torcida isto najavljuje pohod na maksimirski jug i očekuje se pun stadion u subotnju večer.

Cijene ulaznica su sljedeće: sjever (gore i dolje) 40 kn, zapad gore 80 kn, zapad dolje 100 kn. Dinamo je donio zanimljivu odluku, a to je da se karte samo za sjever mogu kupiti online, dok za zapadnu i južnu tribinu se moraju kupiti na licu mjesta.

gol expired Nikola Vlašić na pragu prelaska u Torino: Dalić će biti zadovoljan! divider

Dinamo će tražiti iskupljenje za 'lošu' predstavu protiv Ludogoreca, navijači nisu bili zadovoljni prikazanom igrom svojih ljubimaca, ali ipak mora se priznati da cilj opravdava sredstvo.

Hajduk se ne želi vratiti s porazom i s drugog gostovanja ovog tjedna, Bijeli dolaze s dugog puta iz Portugala i sigurno će biti iscrpljeni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider