Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Siuuuu!!!

Zabio za bod Evertona pa sprdao Cristiana Ronalda pred njegovim navijačima na Old Traffordu

Napadač Evertona zabio je u 65. minuti gol vrijedan boda protiv Uniteda na Old Traffordu pa još utrljao sol na ranu Cristanu Ronaldu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Manchester Uniteda u prvoj utakmici subotnjeg programa Premier lige odigrali su samo 1:1 protiv Evertona u 7. kolu. Crveni vragovi imali su 1:0 na poluvremenu golom Anthonyja Martiala, a Cristiano Ronaldo ušao je u igru u nastavku.

Nekoliko minuta kasnije Andros Towsend je šokirao Old Trafford izjednačujućim golom pa proslavio ismijavajući najveću zvijezdu Uniteda.

Pogledajte gol i proslavu OVDJE.

Karamele su gol vrijedan boda zabile u 65. minuti poslije sjajne kontre koju je završio Towsend. Poslije gola napadač Evertona otrčao je do korner zastavice i pred navijačima domaće momčadi proslavio skočivši kao Ronaldo i povikavši "siuuuu", što Portugalac inače viče kad zabije.

Martial ušutkao svoje kritičare, Towsend probudio Soslkjaerove

Poveo je United u 43. minuti golom Anthonyja Martiala na dodavanje Brune Fernandesa kojem je to bila 20. asistencija u 58 ligaških nastupa. Sjajni Portugalac je zabio i 30 golova. Izjednačio je Andros Townsend u 65. minuti.

Gosti su bili korak do preokreta u 85. minuti, no pogodak Yerrjya Mine je poništen zbog zaleđa. Tom Davies je bio u odličnoj poziciji i sam je mogao pucati, no nesebično je dodao Mini koji je bio u minimalnom zaleđu.

Bila je to već deveta uzastopna utakmica Uniteda na Old Traffordu na kojoj je primio barem jedan pogodak, a duži niz "Crveni vragovi" imali su tek 1971. godine kada su na 10 susreta u nizu primili gol na svom stadionu.

United i Everton sada imaju po 14 bodova na drugom, odnosno trećem mjestu, iz vodećeg Liverpoola s istim brojem bodova, ali boljom gol razlikom i utakmicom manje.

S bodom zaostatka slijede još tri momčadi, Manchester City, Chelsea i Brighton, a sve tri imaju i utakmicu manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider