Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potvrdio da je moguće

Barcelona već ima novog trenera i mogao bi doći ranije od očekivanog: ''To je san, moj život''

Kako se stvari trenutno odvijaju u Barceloni, nije nemoguće da uskoro ugledamo novu promjenu na klupi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelonina sezona ispunjena je s puno kontroverze i nesigurnih poteza. Smjena trenera samo je dio onog što se događa na Camp Nou, a najviše toga se povezuje s predsjednik Josepom Bartomeuom koji se odlučio riješiti svih neistomišljenika.

Međutim, u situaciji kad klub nema jasno posložen igrački kadar, a Quique Setien navodno nije dobro sjeo nekolicini igrača, koji smatraju da nema kvalitete za vođenje Barcelone.

U sjeni sve toga sve češće spominje se ime bivšeg sjajnog veznjaka Barcelone Xavija, koji nije isključio to da jednog dana postane trener kluba u kojem je proveo najbolje godine.

Bivši kapetan Barcelone odbio je opciju da u siječnju zamijeni Ernesta Valverdea, jer je smatrao da još nije spreman za posao, što samo ukazuje na to da većina toga ovisi o njemu.

''Testirao sam se kao trener i smatram se sposobnim, a san je definitivno vratiti se jednog dana u Barcelonu'', izjavio je Xavi u intervjuu za Post United.

''Već sam u više navrata rekao Barcelona je moj dom, to je moj život'', dodao je.

Bivši veznjak Barcelone trenutno je na klupi katarskog Al Sadda s kojim ima ugovor do lipnja 2021. godine, ali ako se u Barceloni do kraja iduće sezone stvari zakompliciraju, a mogle bi i ranije, zna se kome će ići prvi poziv.

Naravno, katalonski klub momentalno ne razmišlja o Xaviju, no znamo kako se u nogometu sve može promijeniti u nekoliko dana.

Momčad Barcelone (Foto: AFP) Barca poslala Rakitiću oštru poruku: Slijedi brutalno čišćenje, evo tko je na listi za odstrel divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider