Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kontroverzni komentari

Dugo je nije bilo: Seksi Wanda bez dlake na jeziku o tamnoputom napadaču Intera

Argentinska starleta neko je vrijeme držala jezik za zubima, ali sad se ponovno oglasila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Wanda Icardi nikako se ne miri s time što je njen suprug Mauro Icardi ljetos napustio Inter i prešao u PSG kako bi se na Giuseppe Meazzi otvorilo mjesto za Romelua Lukakua.

Argentinska starleta, koja se zbog Icardija razvela od njegova prijatelja Maxija Lopeza, poznata je po svojim provokativnim fotografijama, ali i po tome što često nema dlake na jeziku.

"Bilo bi dobro da se Lukaku pojavi na velikoj utakmici"

Uz to što je menadžerica vlastitom suprugu, Wanda je i dežurna kritičarka zbivanja u redovima Nerazzurra pa je tako, nakon što je neko vrijeme šutjela, dala svoj osvrt.

"Bilo bi dobro da se Lukaku ponekad pojavi na nekoj velikoj utakmici. Primjerice, u Ligi prvaka gdje nije dao gol pa će ju sada morati gledati na televizoru tijekom proljeća. Samo da ga podsjetim kako je prethodna devetka Intera dala 150 golova za klub", izjavila je Wanda.

Nije bila posve precizna jer Lukaku je dao dva gola u grupnoj fazi Lige prvaka, ali tko mari za to...

"Pravi Interov dobitak je Conte"

Inače, Belgijanac je 12 puta poentirao u Serie A gdje Inter drži prvo mjesto s istim brojem bodova i zahvaljujući boljoj gol-razlici u odnosu na drugoplasirani Juventus.

No, Wanda nije impresionirana:

"Pravi dobitak za Inter je Antonio Conte jer je trener koji stvarno pravi razliku. Što se Lukakua tiče, on je kritiziran poslije ispadanja iz Lige prvaka, a sad ga svi smatraju fenomenom. Čudno je kako ljudi brzo promijene mišljenje", zaključila je gospođa Icardi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider