Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
već ga imaju na piku

Viralni video razljutio navijače Man Utd-a: Što to dežurni krivac izvodi dok momčad trenira?

Ne čudi što igra tako loše ako mu ovako izledaju treninzi, jedan je od mnogih komentara na video s treninga Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bez gola i asistencije u 21 utakmici u Premierligi – tako izgleda statistika Jessea Lingarda ove sezone.

Ni dojam na terenu nije puno bolji, veznjak Manchester Uniteda odavno se pretvorio u jedan od sinonima mučenja i lutanja donedavno moćnog i trofejnog kluba.

Lingardove nespretne reakcije i čudni potezi često su predmet sprdnje na društvenim mrežama, a njegovoj situaciji zasigurno neće pomoći ni video s treninga koji je učas postao viralan.

gol expired Tudora pitali o utjecaju koronavirusa na HNL, ponudio odgovor koji će mnogi lajkati divider

Zvijezde videa su Lingard i Andreas Perreira, dvojac koji na posljednjoj utakmici nije bio ni u zapisniku. Očekivano bi bilo da se na treningu pokušavaju nametnuti treneru i vratiti u postavu, ali oni se umjesto toga dobro zabavljaju dok ostatak momčadi odrađuje vježbe.

U tome prednjači Lingard, koji pleše oko lopte, a zatim izvodi akrobacije na rukama. ''Zarađuje 135.000 funti tjedno da ovo radi na treningu'', ''Nije ni čudo da tako igra ako mu ovako izgledaju treninzi'', samo su neki od komentara. Očekivano, video nije najbolje sjeo navijačima Uniteda…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider